ALAN VE BÖLÜM TANITIM SEMİNERİ

OKULUMUZ ÇOCUK GELİŞİMİ BÖLÜMÜ ÖĞRETMENLERİ TANSU KORKMAZOĞLU VE MERYEM BOĞA İLE BİRLİKTE MUHASEBE VE FİNANSMAN BÖLÜMÜ ÖĞRETMENİ SEZEN AYDIN TARAFINDAN ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULUNDA BÖLÜMLERİMİZ HAKKINDA 9. SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK SEMİNER VERİLMİŞTİR.

21.04.2018 620

Açılış konuşmasında Okul Müdürü Deniz ÜLFER mesleki bölümlerin eğitim sistemi açısından önemine ve öğrencilerin, yeteneklerine göre eğitim alması konusuna değindi. "Bir lisan, bir insan" sloganını anımsatan ÜLFER, "Şimdi ise biz diyoruz ki, ´Bir mesleği olan bir insan, iki mesleği olan iki insan.´ O nedenle çocuklarımızı en az bir meslekli yetiştirmemiz gerekiyor. " ifadelerini kullandı.

Alan ve bölüm tanıtımları 11. Sınıf Çocuk Gelişimi öğrencilerinin düzenledikleri etkinlikler ile birlikte son buldu.

21-04-201821-04-201821-04-2018