Liseler Arası Futbol Turnuvasında Şampiyon Çatak ÇPAL

İlçemizde 6 okul takımının katılımı ile organize edilerek düzenlenen ‘Liseler Arası Futbol Turnuvası’ final maçı ile son buldu. Çatak Çok Programlı Anadolu Lisesi ile Anadolu Lisesi arasında gerçekleşen final maçında Çatak Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin 3-0’lık üstünlüğü ile son bularak şampiyon Çatak Çok Programlı Anadolu Lisesi oldu.

06.04.2018 632

Turnuva, ilçedeki 6 okul takımının katılımıyla futbol şölenine dönüştü. Kıran kırana bir mücadeleyle yapılan turnuvada öğrenciler kardeşlik ve centilmenlik açısından örnek davranışlar sergilediler. Büyük bir mücadeleyle geçen turnuva sonunda Çatak Çok Programlı Anadolu Lisesi tüm rakiplerini eleyerek finale kaldılar. Finalde Anadolu Lisesi ile Çatak Çok Programlı Anadolu Lisesi karşılaştı.

Turnuva sonucunda Çok Programlı Anadolu Lisesi 3-0´lık üstünlüğü neticesinde şampiyon oldu. Dereceye giren sporcular kupalarını ve madalyalarını alarak sevinçlerini birbirlerini alkışlayarak gösterdiler.

Çatak Çok Programlı Anadolu Lisesi şampiyonluk kupasını Okul Müdürü Deniz ÜLFER ve Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa YILMAZ’ın elinden aldı. Şampiyonluk kupasını ve madalyaları öğrencilere takdim eden Okul Müdürü Deniz ÜLFER “Öncelikle bu güzel etkinliğimize katılım gösteren tüm gençlerimizi ve turnuvanın yapımında emeği geçen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Birçok etkinliklerle haftalar öncesinden hazırlık yaparak gençlerimizin bu gününü dolu dolu yaşamalarını sağlamaya çalıştık. Gençlik; spor demek, enerji demek, kardeşlik demek, barış ve huzur demek. İlçemizde de böylesine çok güzel buluşmalar, turnuvalar ve etkinlikler yapılıyor. Okulumuzun kazandığı bu başarılardan ötürü başta beden eğitimi öğretmenimiz Mustafa YILMAZ olmak üzere tüm arkadaşlarımızı ve öğrencilerimize teşekkür ederim” diye konuştu.

06-04-201806-04-201806-04-201806-04-201806-04-201806-04-201806-04-201806-04-201806-04-2018