Okul Pansiyonu Denetlemesi

Okul Pansiyonu Denetleme Kurulu, hizmet kalitesinin yükseltilmesi ve verimliliğinin arttırılmasına yönelik okulumuzun erkek pansiyonunu denetledi.

Denetleme Kurulu üyeleri denetimlerin öğrencilere daha kaliteli hizmet verilmesi adına gerekli olduğunu, çocukları ilgilendiren her konuda olduğu gibi bu hususunda daimi takipçisi olacağını belirtti.

Okul Müdürü Deniz ULFER herhangi bir olumsuzluk öğrencilerin psikolojisini etkileyebileceğini belirterek, “Öğrencilerimiz kaldıkları ortamda ne kadar rahat ederlerse eğitimde istenilen başarıya da o kadar ulaşılmış olur. Bu nedenle geleceğimizin güvencesi olan öğrencilerimizin ihtiyaçlarını en güzel şekilde sunma çabası içerisindeyiz” dedi.

Denetleme sonucunda eksikler not edildi ve gerekli önlemler alınmasıyla ilgili karar alındı.

05.03.2018 487

05-03-201805-03-201805-03-2018