Çatak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; Bölgemizde ve ülkemizde hem eğitim, hem de öğretim yönünden başarılarıyla ve duruşu ile örnek oluşturabilecek bir kurum olmaktır.

Misyon: Bireysel ve sosyal yönden gelişen, çağdaş eğitim ve öğretim ortamlarından yararlanabilen milli ve manevi değerlere bağlı bireylerin yetiştiği bir eğitim öğretim kurumu olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 3 gün: 08.00-15.20 2 gün: 08.00-17.00
Yabancı Dil: İngilizce, Almanca
Lojman: 0 -
Servis Bilgisi: Öğretmenlerimizin yarısı kiraladıkları servisle Van´dan Van Edremit ilçesinden geliş-gidiş yapmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuz Yurt dışına şimdiye kadar iki kez öğrenci göndermiş ve göndermeye de devam edecektir.

Belgegeçer - (432) 512 2017

WEB - https://catakmtal.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. ATATÜRK CAD. NO 33 ÇATAK / VAN

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Çatak ilçe merkezinin Batı kısmında bulunan okulumuz, Çatak devlet hastahanesi mevkiindedir. Okulumuz Binasını Çatak Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ortak olarak kullanmaktayız.

Adres - CUMHURİYET MAH. ATATÜRK CAD. NO 33 ÇATAK / VAN

Ulaşım Öğretmen ve Memur servisi haricinde özel Van-Çatak servisleri saat 08.00´da hareket etmekte en az saat 09.00´da Çatak´a varılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 86 km, İlçe merkezine 500m mesafededir.