Ödüllü Kitap Okuma Yarışması

17.03.2018 525

Okulumuz zihnen ve bedenen sağlıklı nesiller yetiştirmek için “OKU, GELİŞ, DEĞİŞ” adlı ödüllü kitap okuma yarışması düzenleniyor.

Okul müdürümüz Sayın Deniz Ulfer, kitap kokusunun kültürün temel adımı olduğunu ifade ederek, “Geçen yıl okuma yarışmasında bizi en çok sevindiren katılımın yoğun olmasıydı. Bu yıl daha da yoğun bir katılımın olmasını temenni ediyoruz. Cep telefonu, internet, bilgisayar, tabletler bize lazım. Çocuklarımıza da lazım ama onlardan daha önemli olan kitap sevgisinin onların yüreklerinde olmasıdır. Kitabın kokusu, kültürün temel adımıdır.” şeklinde konuştu.

Yarışma ile ilgili detaylı bilgiye duyurular kısmından veya aşağıdaki linkden ulaşabilirsiniz.

icerikler/odullu-kitap-okuma-yarismasi-basvuru-sartlari-ve-sinav-yonetmeligi_4722374.html

17-03-2018